mandag 22. februar 2010

Trollsvingens Arn - Gaius!





På vei hjem dro vi innom Mona og Erik - et vennepar som kjøpte Arn av oss. Han har fått det staselige navnet Gaius og en Boxer-storebror ved navn Brutus. :) Gaius er blitt vanvittig vakker, og vi håper Mona og Erik har lyst til å stille han også, når den siste testikkelen kommer ned! Vi kjente den litt opp i kanalen, så vi håper den tar turen ned i nær fremtid. Det var veldig koselig å hilse på både 2 og 4-beinte, og helt utrolig å se en så flott liten gutt som i tillegg var såååå glad i store-broren sin. Eierene har fått et flott 2-spann der! Legger ved noen skryte-bilder av Gaius også ;)

Flere bilder!!!




Utstillinger og BIR på Trollsvingens Aventura!!!!!!!!





Da var vi hjemme igjen etter en lang tur til Oslo og omegn!!! Vi har fått gjort masse og er fornøyd med turen. Først var vi i Letohallen og stilte både med Boxerklubben og Basenjiklubben som arrangør. Det var kjempe-gøy, men Enya stakkar som ikke er kommet seg helt etter valpene fikk litt stusselig kritikk. Det ble 1 rød og 1 blå-sløyfe denne helga. Lotte deltok på valpeshow og gjorde det ganske bra. På søndag ble hun først i sin klasse, mens på lørdag ble det 3. plass i tillegg til HP da. Men det gjorde absolutt ingenting, for vinneren på lørdagen var Trollsvingens Aventura!!!! Eller Emma, som hun heter. Hun bor jo i Bergen hos mamma Silje. Ikke nok med det - Emma slo alle andre Boxer-valpene og konkurrerte i BIS-finalen!!! Der var det 34 valper, og dommeren plukket ut Emma som en av de 8 vakreste der, men fikk ingen plassering etter det - men det gjør ingenting!! Hun fikk en fantastisk flott plassering og var såååååå flink sammen med mamman sin! Vi er kjempe-fantastisk stolte av henne! Det er lille jenta til den vakre mamman sin det :) Vi gleder oss umåtelig med henne og ser frem til videre utstillinger!


Helgen som var nå, var det jo stor-utstilling i Bø i Telemark og vi syns vi kunne ta med oss den også siden vi var i området, men det var bare Enya som kunne stilles, og hun endte kjapt opp med en blå sløyfe... Dommeren likte henne ikke i det hele tatt. Dette er helt klart en subjektiv sak, for oss er Enya den vakreste lille Boxer-frøken vi noen gang har sett! :)

Nå er vi hjemme igjen, og må trene litt til neste utstilling, tror ikke det blir noe før i april nå. Men både Trollsvigens Aventura og Anya skal på valpeshow (i Bergen)i starten av mars, så det blir spennende.

mandag 8. februar 2010

Ut på tur! :)




Da er det allerede blitt mandag og en ny uke. Nå er det under en uke til neste utstilling, både for Enya og for Lotte sin del. Og da må vi ut å leke litt, og trene litt innimellom. Vi har flere steder i nærheten vi kan dra for å kose oss, vi foretrekker å leke uten bånd på, det gir både hund og eier så masse mer. Men det er litt vanskelig her i Trondheim siden det er båndtvang året rundt... da gjelder å dra steder det er lite folk og i tillegg finne tider på døgnet de andre ikke er der. Det går veldig fint syns jeg, og dessuten er de da så flinke til å komme på innkalling om det skulle komme noen overraskende på oss.

Etter fødselen til Enya har hun hatt litt hengete patter som blir veldig kalde, så jeg hadde på henne en body i tillegg til lett kløv i dag. Tok det av på slutten for å få noen flotte bilder :) Deilig temperatur nå da, så det hadde nok sikkert gått bra uten også. Legger inn noen bilder av de flotte jentene våre, og flere på hjemmesiden, under hver sin side.

lørdag 6. februar 2010

Valpeshow på Flå, Melhus




Da var Lottes første utstilling over, og det gikk bra! :) Hun ble best i sin klasse; valp 4-6 måneder, men sammenlignet med den noe eldre og mer utviklet Bexmas Happy (Perle) måtte vi se oss slått på målstreken i kampen om BIR. Men vi unner Perle det - og gratulerer så masse med seieren :) Så får vi se om det er mulig å slå henne ved en annen anledning ;) Gøy var det uansett, og allerede neste helg skal Lotte i ringen igjen. Da skal også Enya stilles, begge på Eidsvoll - det blir kjempe-gøy! Vi gleder oss.

I går klippet vi Lotte litt, og stakkars jenta som er så redd alle dure-lyder, syns ikke det var noe særlig... men alt som ikke går skal gå, sa mamma og klippet i vei. Hun blir nok mer vant til det bare på kort tid nå som hun må klippes litt. Og så oppdager hun nok snart at det ikke er vondt. Nå ligger Lotte rett ut og er sliten etter dages strabaser, mens Enya er med pappa på løpetur. Enya koser seg veldig når hun får være med på litt kjappe løpeturer - det er ikke fullt så gøy å kløve eller dra dekk, men det er mulig vi må gjøre det litt også..... Ja - også lille Becks ligger som vanlig foran ovnen. Deilig å ha noen stille øyeblikk også, akkurat nå sover også Lilli.

torsdag 4. februar 2010

Lille gale Lotte!



Da var det blitt torsdag og Lotte har denne uka hatt litt vondt i foten. Det begynte såvidt på mandag, da mente jeg at jeg så at hun holdt foten litt oppe, men kanskje ikke.... På tirsdag ble det utover dagen ganske mye forverret og hun haltet mye. Jeg likte ikke utviklingen, spesielt på valp! Vanligvis når valper har vondt skjer det under lek etc, og da får de vondt med en gang for så å bli gradvis bedre. Det er sjelden at det er smerter som kommer snikende for så å bli verre.... Men men.. jeg tok røntgen i går og fant ikke noe galt i skjelettet. Syns etter hvert at hun ble litt varmere også, så da går jeg ut i fra at hun har en liten infeksjon som startet lokalt. Jeg gav henne smertestillende og antibiotika og i dag er hun mye bedre. Hevelsen er gått nesten helt ned også :) Og det er bra siden vi skal på valpeshow med henne på Flå i helga! Har ikke fått trent så mye de siste dagene, men vi får se om det blir litt trening i morgen.

På Boxertreffet på tirsdag så vi masse flotte Boxere, og det var ekstra hyggelig å se igjen Ako/Trollsvingens Amadeus. Han var blitt en flott og stor gutt! Vi blir nok å se der litt oftere etter hvert, men det er litt problemer med tidsklemma nå for tiden. Det er helt genialt at det er innendørs for tiden! Håper det varer lenge :)

tirsdag 2. februar 2010

Ny blogg

Nå skal Kennel Trollsvingen begynne å blogge! :-)

Her vil vi kontinuerlig oppdatere om våre egne og andre boxere, utstillinger, resultater, valper og kull, og alt morsomt som skjer til daglig når man har boxer.