mandag 22. februar 2010

Trollsvingens Arn - Gaius!





På vei hjem dro vi innom Mona og Erik - et vennepar som kjøpte Arn av oss. Han har fått det staselige navnet Gaius og en Boxer-storebror ved navn Brutus. :) Gaius er blitt vanvittig vakker, og vi håper Mona og Erik har lyst til å stille han også, når den siste testikkelen kommer ned! Vi kjente den litt opp i kanalen, så vi håper den tar turen ned i nær fremtid. Det var veldig koselig å hilse på både 2 og 4-beinte, og helt utrolig å se en så flott liten gutt som i tillegg var såååå glad i store-broren sin. Eierene har fått et flott 2-spann der! Legger ved noen skryte-bilder av Gaius også ;)

3 kommentarer:

  1. Det var så koselig å ha dere på besøk! Kom gjerne innom igjen. Fine bilder dere har lagt ut. Synes selvfølgelig Gaius er helt skjønn på bildet hvor han ser rett inn i kamera. Gruppebildet hvor de vil ha pølsebit er også morsomt! Og de er såååå vakre!!!! Gaius og Brutus har vært ute det meste av dagen. Tirsdager er de nemlig på småbruket til en venninde som har hund - hele dagen. Utslitte nå og sover som to steiner.

    SvarSlett
  2. Kjempefine bilder av Arn :) så lik han er Emma i uttrykket! De får bare komme seg ut og stille etterhvert!
    og veldig fine bilder dere tok på utstillingen i Letohallen, setter veldig pris på at du sendte meg så mange flotte.

    Her har det kommet bøtter og spann med snø og selv om Emma syns det er mer enn toppen, syns jeg det er kjedelig å måtte måke ut bilen i nesten 2 timer for å reise på butikken og ikke ha noen steder å trene ute...

    Vi har mer lek enn trening om dagen, men det skal jammen ikke lange turene til før hun er sliten av å hoppe rundt i de høyeste snøhaugene!


    Stor klem fra Emma og meg :)

    SvarSlett
  3. HEr var det nok en gang masse flotte bilder av nydelige boxere:)) 4 stk i hus på en gang merkes vel:)
    Skikkelig søtnos (baby) som er med på utstilling også, en skal tidlig krøkes:)
    Ha en flott lørdagskveld:)

    SvarSlett