mandag 8. februar 2010

Ut på tur! :)




Da er det allerede blitt mandag og en ny uke. Nå er det under en uke til neste utstilling, både for Enya og for Lotte sin del. Og da må vi ut å leke litt, og trene litt innimellom. Vi har flere steder i nærheten vi kan dra for å kose oss, vi foretrekker å leke uten bånd på, det gir både hund og eier så masse mer. Men det er litt vanskelig her i Trondheim siden det er båndtvang året rundt... da gjelder å dra steder det er lite folk og i tillegg finne tider på døgnet de andre ikke er der. Det går veldig fint syns jeg, og dessuten er de da så flinke til å komme på innkalling om det skulle komme noen overraskende på oss.

Etter fødselen til Enya har hun hatt litt hengete patter som blir veldig kalde, så jeg hadde på henne en body i tillegg til lett kløv i dag. Tok det av på slutten for å få noen flotte bilder :) Deilig temperatur nå da, så det hadde nok sikkert gått bra uten også. Legger inn noen bilder av de flotte jentene våre, og flere på hjemmesiden, under hver sin side.

2 kommentarer:

  1. Det er flott å få løpe fritt synes Odessa og Jazzmann og. Heldigvis har vi masse turterreng med lite folk i:)

    SvarSlett
  2. Flotte hunder:)
    Ja det å finne plasser man kan slippe hundene er herlige. Vi leter..og har funnet noen plasser. Major nyter det og jeg nyter og se den gleden han viser:)
    Ha en fin kveld:)

    SvarSlett