mandag 22. februar 2010

Utstillinger og BIR på Trollsvingens Aventura!!!!!!!!





Da var vi hjemme igjen etter en lang tur til Oslo og omegn!!! Vi har fått gjort masse og er fornøyd med turen. Først var vi i Letohallen og stilte både med Boxerklubben og Basenjiklubben som arrangør. Det var kjempe-gøy, men Enya stakkar som ikke er kommet seg helt etter valpene fikk litt stusselig kritikk. Det ble 1 rød og 1 blå-sløyfe denne helga. Lotte deltok på valpeshow og gjorde det ganske bra. På søndag ble hun først i sin klasse, mens på lørdag ble det 3. plass i tillegg til HP da. Men det gjorde absolutt ingenting, for vinneren på lørdagen var Trollsvingens Aventura!!!! Eller Emma, som hun heter. Hun bor jo i Bergen hos mamma Silje. Ikke nok med det - Emma slo alle andre Boxer-valpene og konkurrerte i BIS-finalen!!! Der var det 34 valper, og dommeren plukket ut Emma som en av de 8 vakreste der, men fikk ingen plassering etter det - men det gjør ingenting!! Hun fikk en fantastisk flott plassering og var såååååå flink sammen med mamman sin! Vi er kjempe-fantastisk stolte av henne! Det er lille jenta til den vakre mamman sin det :) Vi gleder oss umåtelig med henne og ser frem til videre utstillinger!


Helgen som var nå, var det jo stor-utstilling i Bø i Telemark og vi syns vi kunne ta med oss den også siden vi var i området, men det var bare Enya som kunne stilles, og hun endte kjapt opp med en blå sløyfe... Dommeren likte henne ikke i det hele tatt. Dette er helt klart en subjektiv sak, for oss er Enya den vakreste lille Boxer-frøken vi noen gang har sett! :)

Nå er vi hjemme igjen, og må trene litt til neste utstilling, tror ikke det blir noe før i april nå. Men både Trollsvigens Aventura og Anya skal på valpeshow (i Bergen)i starten av mars, så det blir spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar