mandag 15. mars 2010

Kurs og kurs


Kenneth og Lotte går for tiden på valpekurs i regi av NBK avd Trøndelag. Dette kurset hadde første runde helga for 2 uker siden, og neste runde blir til helga. Dette er det andre valpekurset vi er på med Lotte. Både vi og Lotte synes det er kjempegøy å trene, og Lotte viser meget gode egenskaper. Kenneth og Lotte går med en liten drøm om å konkurrere etterhvert, og vurderer å lukte litt på IPO. Lotte viser gode tegn på å kunne bli god der. Og det synes Kenneth er litt morsomt også, å drive med både lydighet, spor og figurantarbeid. Skal bli veldig spennende å se hvor langt vi kan komme.

Ellers så var Kenneth på Oppdretterkurs del 2 i regi av NKK forrige helg. Det var veldig lærerikt, og veldig gøy for Kenneth også å lære litt om helse på tispe og valper.

1 kommentar:

  1. Hei hei :) her går det også i Kurs og kurs, vi har vel ikke tenkt så mye på IPO men både lydighet og bruks står på fremtidsplanene! Nå har konkurranselydighet del 1 begynt og på første trening fikk vi tittelen "FLINKESTE HUND PÅ TRENING" det var kjempeartig!! Fremover nå er det kurs på Mandager, tur og leking på tirsdager, gruppetrening på onsdager og lydighetstrenings med en liten gruppe på Torsdager :) så får vi se hvor mange av de vi går på hver uke.

    Ellers må jeg hilse så mye fra Emma som er blitt 18 kg nå og virker kjempestor, haha :) Neste utstilling blir Førde i slutten av april og da stiller vi i klassen over så ønsker nok dommeren ennå mer "lydighet" tenker jeg, vi får bare trene litt på det på onsdagene tenker jeg.
    Lykke til med treningen, Lotte er så flott altså! og det blir kjempespennende med flere valper på Enya, jeg skulle nesten ønske vi kunne tatt en til for livet med boxer er helt ubeskrivelig artig og gøy ;) men nå skal vi vente en god del år før det blir flere hunder tenker jeg ;)

    klem Silje og Emma

    SvarSlett