torsdag 29. juli 2010

Trollsvingens Amadeus (Ako)Ako er blitt en fantastisk flott gutt som har eiere som liker å trene med han! Han er blitt riktig så flink også. Fikk gull-merket i lydighet klasse rekrutt. :) Mamma Wenche fortsetter treningen og i tillegg drar de litt på utstilling. Så langt har han gjort det meget bra! Ako bor ikke så langt fra oss så vi ser han ofte på Boxer-treffene her i Trondheim. Det er koselig å følge litt med på han, nå som han er blitt så flott og flink!

tirsdag 27. juli 2010

Trollsvingens Anya (Tinka)Vi besøkte også Tinka i Bergen, på hennes sommersted, på en øy midt mellom Bergen og Stavanger. Hun har det også som plommen i egget og har fått seg en liten søster. :) Søsteren er av det 2-beinte slaget og kommer til å bli en flott venninne i alle de år framover! Tinka er kjempe-herlig og alle hundene koste seg super-masse hele dagen! Vi tar gjerne turen dit igjen :) Flott er hun også forresten, blir spennende å følge henne på utstilling også... :)

Trollsvingens Arn (Gaius)Han er en fantastisk flott gutt! En helt skjønn skapning som virkelig er en stjerne. Han bor nå på Hamar sammen med sin familie og har det veldig godt. Han ble operert i går, den ene testikkelen lå i klem og det var gått skikkelig betennelse i den - ille. Vi sender varme tanker til han og håper han kommer seg raskt igjen. Litt synd.... skulle gjerne sett han på utstilling..... Han er stor! På bildet, sammen med mamma Enya..

Trollsvingens Aventura (Emma)


Hun var litt redusert på utstillingen her oppe først på juli, men gjorde det likevel bra! Vi gleder oss til å høre mer fra henne!!

Enya! Hun er blitt så flink til å stå på utstillinger, ser ut til at hun liker seg litt bedre nå... Hun passer litt fort, og det er ofte det som feller henne fra første-plassen, men det skal vi straks trene av henne :)

Sommer og utstilling!


Ja, da er sommeren endelig kommet til Trondheim også, og det liker vi! :) Det har vært ganske mye hund for oss i det siste, og vi gleder oss over store utstillingsresultater!! Enya fikk sitt første CERT på Oppdal, og det var stooooor stas! Lotte har fått HP, og nå venter vi på CK for hennes del. I helga deltok de begge to på utstilling i Moss og Fredrikstad også, og gjorde det meget bra - spesielt med tanke på at det var 51 Boxere som deltok! I Moss: Lotte: 1.kval 1.konk, Enya: 1.kval 2.konk. I Fredrikstad: Lotte: 1.kval 3.konk og HP, Enya 1.kval 2 konk og CK :):):) Flinke jenter! Og flink handler også ;) Det er gøy.

Ellers så har Trollsvingens Amadeus (Ako) også gjort det bra både på valpeshow og lydighet. Sender en ekstra tanke til Trollsvingens Aventura (Emma) som hadde en operasjon i foten sin. Og til Trollsvingens Arn (Gaius) som ble operert i går med skikkelig betennelse i den ene testikkelen.

Nå blir neste utstilling i Oslo 14.-15. august. Da håper vi på et nytt Cert på Enya ;)